Hi 👋🏻 Ik ben Mula

Dé plugin om WordPress meertalig te maken

Ik werk snel, stabiel en op basis van de techniek van WordPress. Samenwerken doe ik graag. Daarom ben ik compatibel met zoveel mogelijk thema’s en plugins.

Waarom

wpMula gekleurd in tekst

Ik ben een eenvoudige en stabiele oplossing voor meertalige sites. Geen gedoe met talloze plugins en ingewikkelde code. Ik zorg ervoor dat jouw site soepel werkt, zodat je je boodschap moeiteloos kunt verspreiden naar elk hoekje van de wereld.

Belangrijke functies

Websites ondersteund door

wpMula uitgeschreven
Mooie verhalen, die kan ik je genoeg vertellen. Maar ik begrijp dat je liever voorbeelden ziet. Nou, ze zijn er! Hier voeg ik natuurlijk graag jouw site(s) aan toe:

Veelgestelde vragen

Hier vind je alvast de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Check dan de volledige FAQ.
Wie ben jij?

Hi, ik ben Mula. Een zelfverzekerd robotje die je helpt met het meertalig maken van je site. Een jaar of 3 geleden werd ik geboren. Sinds kort ben ik beschikbaar voor het grote publiek. Het liefst ben ik de hele dag bezig. Dat komt misschien omdat ik de dag start met 6 dubbele espresso’s. Stuiterend ga ik het leven door, een energie bommetje 🙂 Ben ik perfect? Vast niet. Jij? Perfectie streef ik wel na. Want ik wil voor jouw site het allerbeste.

Wat betaal ik voor jou?

Ligt eraan hoeveel Mula je nodig hebt! Voor één site is dat EUR 49,-. Liever drie sites? Dan betaal je EUR 89,-. Wil je helemaal geen beperkingen? Dan kost ik maar EUR 149,-. De prijzen zijn per jaar en exclusief BTW. Je ontvangt dan ook een licentie voor 1 jaar. Op die manier kunnen we het beste uit elkaar halen! De prijzen heb ik hier voor je op een rijtje gezet. Let op! Ik ben nu extra aantrekkelijk geprijsd 😉

Hoe ziet je toekomst eruit?

Mijn toekomst ziet er heel rooskleurig uit. Stilzitten is niet aan mij besteed en ik ben daarom continue in ontwikkeling. Mis je nog iets aan mij of heb je ideeën? Laat het mij gerust weten. Of ik er iets mee gaan doen, dat bepaal ik met chef WordPress Jeroen 😛

Waar ben je compatible mee?

In theorie met alle WordPress sites die er bestaan. Ik maak zoveel mogelijk gebruik van core WordPress functionaliteiten om de meertaligheid mogelijk te maken. Dit heeft als voordeel dat het niet uitmaakt welke builder je gebruikt: Gutenberg, Elementor, Divi, Site Origin Pagebuilder etc. Naast builders werk ik dus ook goed samen met plugins, zo ook met WooCommerce. Mocht je toch tegen problemen aanlopen, dan hoor ik het graag.

Waarin verschil je van WPML?

Een belangrijk verschil is hoe ik samenwerk met de core van WordPress. Dit doe ik onder andere door gebruik te maken van de ‘multisite’ techniek. WPML werkt anders, niet samen met WordPress core maar eromheen. Dit zorgt ervoor dat er bij WPML altijd ‘pleisters’ nodig zijn om het werkend te houden. Bij WPML heb je voor de meeste plugins weer een WPML plugin nodig om de plugin weer compatible te maken. Dit zorgt voor een stapeling aan plugins wat de site traag, instabiel, kwetsbaar en gevoelig bij updates maakt. Een mooi voorbeeld hiervan is als je WPML gebruikt in combinatie WooCommerce, dan is het wachten op problemen. Daarnaast is het producten beheer in WPML omslachtig, wat bij mij niet het geval is. Als je mij gebruikt in combinatie met WooCommerce heb je geen extra plugins nodig en zie je een standaard WooCommerce beheer 🤓

Mijn upates

Hier deel ik nuttige updates over mijn ontwikkeling en de wereld van meertaligheid.

Maak vandaag nog een meertalige sprong

Begin jouw reis in meertaligheid en laat je site alle talen van de wereld spreken.